Skriva ut dubbelsidiga jobb

Du kan skriva ut ensidiga jobb som ett dubbelsidigt jobb genom att ange Dubbelsidig utskrift, vilket bestämmer orienteringen för utskrivna sidor.

Obs: Vilka inställningar för dubbelsidiga jobb som visas beror på skrivaren.

Om dokumentet har sidräkning för udda sidor, infogar det här alternativet en tom sida i slutet av jobbet.

1. Klicka på Arkiv > Skriv ut i programmet och välj Fiery-server som skrivare.
  2. Öppna dialogrutan Alla egenskaper. (Se Öppna dialogrutan Alla egenskaper i Fiery-funktioner.)
  3. Klicka på ikonen Layout.
  4. Välj en av inställningarna för Dubbelsidig utskrift:
    • Skriv ut bildens överkant på sidan 1 på samma sidkant som bildens överkant på sidan 2.

Stående Liggande
    • Skriv ut bildens överkant på sidan 1 på motsatt sidkant som bildens överkant på sidan 2.

Stående Liggande