Fiery-funktioner til Mac OS X Fiery Driver

Fiery Features, en plug-in til Mac OS X Fiery Driver, lader programmer udskrive dokumenter til din Fiery Server.

Når du bruger Fiery-funktioner, skal du huske følgende:

• Fiery-funktioner leverer standardindstillinger til de fleste programmer og printere. Du kan let ændre indstillingerne, hvis du installerer en ny printerfunktion eller vil ændre indstillingerne for en specifik funktion.

• Du får adgang til Fiery-funktioner direkte fra dialogboksen Udskriv i Mac OS X, når du udskriver et job.

• Via udskriftsindstillingerne har du adgang til din printers særlige funktioner. For eksempel kan du i udskriftsindstillingen Dupleks angive, i hvilken retning billeder skal udskrives.

• Når du udskriver fra programmer, der har programspecifikke indstillinger for full-bleed og skalering, anbefaler vi, at du definerer disse udskriftsindstillinger enten i Fiery Driver eller i programmets Sidelayout.

Oplysninger om brug af en specifik udskriftsindstilling i Fiery Driver findes i Udskrivning, som er en del af brugerdokumentationen.