Forindstillinger i Fiery Driver

En forindstilling er en gruppe af udskriftsindstillinger i Fiery Driver, som du kan bruge på et senere tidspunkt.

Du kan vælge et af jobbets forindstillinger på listen Forindstillinger eller oprette en ny forindstilling baseret på de aktuelt valgte indstillinger i Fiery Driver. Hvis et job ikke anvender en forindstilling, vil forindstillingsfeltet være tomt, dvs. at der ikke står noget i feltet Forindstillinger. Alle egenskaber viser de oprindelige standardindstillinger. Når en forindstilling for et job vælges, opdateres alle indstillinger, så de afspejler den gemte forindstilling. Hvis du ændrer en udskriftsindstilling, bliver listen Forindstillingerigen tom.

Der er to typer af jobforindstillinger:

• Lokale forindstillinger – Er gemt på brugerens lokale computer og deles ikke med andre brugere.

Lokale forindstillinger findes på listen Forindstillinger, når du har adgang til Fiery Server. De bliver på din lokale harddisk, indtil du sletter dem.

• Serverforindstillinger – Gemt på Fiery Server ved hjælp af Command WorkStation og deles med andre brugere af Fiery Server. Publicerede Serverforindstillinger vises på listen Forindstillinger.

Når du vælger en Serverforindstilling og anvender den på et job, bliver forindstillingerne en del af jobbet og er tilknyttet jobbet, indtil du foretager ændringer i dem.

Du kan ikke ændre en Serverforindstilling i Fiery Driver. Hvis Serverforindstillingen har låste udskriftsindstillinger, kan du tilsidesætte dem i Fiery Driver, efter at du har valgt den til jobbet. Når den er tilsidesat, bliver feltet Forindstillinger tomt. (Se Hjælp i Command WorkStation.)