Brug Fiery Driver til at foretage indstillinger installeret på en printer

For at bruge printerindstillingerne til printeren og Fiery Server korrekt skal du konfigurere Fiery Server fra computeren for de funktioner, der er installeret på printeren.

Når Tovejskommunikation er slået til, tilsidesætter den de indstillinger, du foretog af de installerbare funktioner, da du installerede Fiery Driver.

Tovejskommunikation giver desuden Fiery Drivermulighed for at forespørge printeren og hente de indstillinger, der er installeret i printeren. Fiery Driver viser de installerede funktioner på fanen Driver i Indstillinger & forsyninger og aktiverer de udskriftsindstillinger, der afhænger af disse indstillinger.

Du kan konfigurer Fiery Server manuelt. For at ændre installerede indstillinger skal du bruge funktionen Indstil printer i Mac OS X.

Når du konfigurerer installerbare indstillinger manuelt, skal de passer til printerens konfiguration. Ellers risikerer de udskriftsindstillinger, der vises i Fiery Driver, ikke at stemme overens med de udskriftsindstillinger, der rent faktisk er tilgængelige.

Hvordan du indstiller installerede indstillinger, afhænger af, hvilken version af Mac OS du bruger:

• Til Mac OS X v10.9 skal du bruge Printere & scannere i Systemindstillinger.
  • Til Mac OS X v10.7 og v10.8 skal du bruge Udskriv & scan i Systemindstillinger.
  • Til Mac OS X v10.6 skal du bruge Udskriv & fax i Systemindstillinger.