Vis og foretag ændring af udskriftsindstillinger

Fiery-funktionerindeholder ofte anvendte udskriftsindstillinger, der er specifikke for printeren. Fiery Features grupperer udskriftsindstillingerne i faner, der varierer afhængigt af den enkelte printer.

Hvis du angiver en standardindstilling, udskrives jobbet i overensstemmelse med de indstillinger, der blev foretaget under konfigurationen eller i overensstemmelse med printerens standardindstillinger.

Bemærk: Visse hjælpeprogrammer, som f.eks. Command WorkStation, kan tilsidesætte visse udskriftsindstillinger for et job. (Se Hjælp i Command WorkStation.)
  1. Åbn dialogboksen Alle egenskaber. (Se Åbn dialogboksen Alle egenskaber i Fiery-funktioner.)
  2. Vælg de ønske udskriftsindstillinger for jobbet.