Tilpasning af visningen Hurtig adgang i Fiery-funktioner

Visningen Hurtig adgang, et område under Fiery-funktioner, kan tilpasses med udskriftsindstillinger, du bruger ofte. Det sparer tid, fordi det ikke er nødvendigt at åbne alle de andre faner til udskriftsindstilling, hvis du kun vil angive indstillingerne i visningen Hurtig adgang.

Når du placerer en udskriftsindstilling i visningen Hurtig adgang, vises den stadig under ikonet for den oprindelige udskriftsindstilling. Du kan angive indstillingen på begge placeringer.

Hurtig adgang understøtter ikke udskriftsindstillinger såsom Grundlæggende indstillinger og Ekspertindstillinger på fanen Farve eller Blandet medie på fanen Medie, der åbner i et nyt vindue, når du vælger dem.

Alle udskriftsindstillinger i vinduet Hurtig adgang ligger uden for printerdriverens Jobegenskaber. Hvis du vælger dem, tilsidesætter de eventuelle allerede valgte forindstillinger. Hvis du anvender en forindstilling og har ændret én af indstillingerne i vinduet Hurtig adgang (med undtagelse af kopier), står forindstillingsnavnet igen som tomt.

1. Klik på Fil > Udskriv i dit program, og klik på Fiery Server som printer.
  2. Klik på Fiery-funktioner på rullelisten.
  3. Klik på Tilpas for at angive de indstillinger, der er vist i vinduet Hurtig adgang.
  4. Tilføj eller fjern en genvej ved at vælge én og fjerne den fra listen Tilgængelige genveje til/fra listen Aktuelle genveje.
    Bemærk: Visningen Hurtig adgang kan ikke være tom. Hvis du fjerner alle indstillingerne i fanen Hurtig adgang, vender den tilbage til standardgruppen af indstillinger.
  5. Klik på OK for at gemme ændringerne.
    Bemærk: Knappen Konfigurer til Tovejskommunikation vises ikke i Mac OS X v10.7 printerdrivere og senere.