Fiery Driver til Mac OS

Skjul eller vis navigationForrige emneNæste emneDelUdskrivPDF

Arbejde med forindstillinger i Fiery Driver

Du kan oprette, redigere, omdøbe, slette og eksportere forindstillinger. Du kan også vende tilbage til forindstillingens standardværdier.

Bemærk: Filformatet for Forindstillinger er enten .sav eller .xml. Hver forindstilling i en .sav-fil er en individuel fil. Alle forindstillinger i en .xml-fil gemmes i en enkelt fil. Filen Forindstillinger oprettes specielt til en bruger.