Brug skrivebordsprinteren til træk og slip-udskrifter (valgfrit)

Skrivebordsprinteren kan oprette et ikon for Fiery Server på dit skrivebord. Du kan udskrive en fil til Fiery Server ved at trække filen hen til skrivebordsprinterikonet.

1. Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, og gør et af følgende:
    • For Mac OS X v10.9 skal du klikke på Printere & scannere.
    • For Mac OS X v10.7 og v10.8 skal du klikke på Udskriv & scan.
    • For Mac OS X v10.6 skal du klikke på Udskriv & fax.
  2. Træk en Fiery Server fra listen over printeren til skrivebordet.