Fiery Driver til Mac OS

Skjul eller vis navigationForrige emneNæste emneDelUdskrivPDF

Brug Tovejskommunikation til at vise printerens status

Når Tovejskommunikation er slået til, kan funktionen hente printerstatus og ColorWise-indstillinger fra Fiery Server og vise dem i Fiery Driver.

Der gælder følgende betingelser:

• Der skal være en forbindelse til en gyldig Fiery Server via netværket.

• Fiery Server skal understøtte ColorWise-indstillinger.

• Printerstatus omfatter aktuelle niveauer af papir og toner.

Bemærk: Du kan bruge Color Setup (Farveindstilling) i Command WorkStation til at indstille ColorWise-indstillingerne på Fiery Server.

Oplysninger om brug af Colorwise-udskriftsindstillinger findes i Udskrivning i farver, som er en del af brugerdokumentationen.

1. Klik på Fil > Udskriv i programmet, og vælg Fiery Server som printer.
  2. Klik på Fiery-funktioner på rullelisten, og vælg derefter indstillingen Tovejskommunikation.
    Bemærk: I Mac OS X v10.6 vises dialogboks vises med anmodning om en IP-adresse eller et DNS-navn til Tovejskommunikationen. Hvis Bonjour er understøttet og slået til, vises listen med Bonjour-printerne automatisk. Hvis dialogboksen ikke vises automatisk, så klik på Konfigurer.
  3. Indtast Fiery Servers IP-adresse eller DNS-navn i feltet Printeradresse, eller vælg en Bonjour-printer på listen i dialogboksen.
  4. Klik på OK.
  5. Klik på Alle egenskaber.
  6. Klik på ikonet Printer for at overvåge printerens status.
  7. Klik på Opdater i vinduet Printerfor at opdatere printerens status.
    • Papir – Viser papirstørrelse samt navnet på bakken og den resterende mængde papir i den angivne bakke i procent.

• Toner – Viser resttoner i procent. Procenten er en omtrentlig beregning og ikke en præcis angivelse af, hvor meget toner, der er tilbage.