Voorkeuren voor Fiery Impose instellen

In het dialoogvenster Voorkeuren kunt u het pad naar tijdelijke bestanden, standaardinstellingen voor de conversie van PostScript naar PDF, maateenheden, de toepassingstaal, de schaalfactor en het standaardafwerkformaat voor ingeslagen taken instellen.

U kunt voorkeuren voor Fiery Impose instellen in Command WorkStation > Bewerken > Voorkeuren.

Inslagschaal en afwerkformaat instellen

In Voorkeuren kunt u bij Schaalde standaardschaalfactor bij het starten van Fiery Impose instellen. Afwerkformaat is gebaseerd op de instellingen van het PDF-bijsnijkader of het snijkader. (Niet alle Fiery Servers ondersteunen de instelling Afwerkformaat.)

1. Klik op Formaat.
  2. Klik bij Schaal op 100% of Passend schalen.
  3. Klik bij Afwerkformaat op Op basis van bijsnijkader en Door gebruiker gedefinieerd.
    • Op basis van bijsnijkader, de standaardinstelling en vroegere Fiery Impose-workflow, is afhankelijk van het PDF-bijsnijkader.

• Met de instelling Door gebruiker gedefinieerd kunnen, indien aanwezig in het document, de snijkaderinstellingen door Impose worden gedetecteerd en als standaardafwerkformaat worden gebruikt. Deze instelling is niet afhankelijk van het documentformaat en het bijsnijkader.

Paden naar inslagbestanden instellen

In het deelvenster Paden van het dialoogvenster Voorkeuren kunt u paden naar de standaardlocatie voor tijdelijke bestanden en vooraf ingestelde sjablonen instellen.

1. Klik op Paden.
  2. Stel het volgende in:
    • Bij Tijdelijk pad stelt u de standaardlocatie voor tijdelijke bestanden in.

• Bij Inslagsjabloonpad geeft u de map op waarin vooraf ingestelde sjabloonbestanden moeten worden opgeslagen.

PostScript-conversie instellen voor inslag

In Voorkeuren kunt u de standaardinstelling kiezen voor het converteren van PostScript naar PDF. VDP-inslagtaken ondersteunen de conversie van PostScript naar Adobe PDF niet.

1. Klik op Paden.
  2. Selecteer in het deelvenster Conversie van PS naar PDF een standaardinstelling in de vervolgkeuzelijst Standaardinstellingen.

U kunt aanvullende taakinstellingen kiezen in Acrobat Distiller en deze toevoegen aan de lijst met beschikbare keuzen.

3. U kunt ook Serverconversie gebruiken, indien ondersteund selecteren.

Maateenheden voor inslaan instellen

U kunt de maateenheid instellen die moet worden gebruikt in het venster Fiery Impose. Deze instelling heeft geen invloed op de vooraf ingestelde waarden voor het paginaformaat.

1. Klik op Landinstellingen.
  2. Als u een standaardmaateenheid voor alle velden wilt instellen, klikt u op een maateenheid in de vervolgkeuzelijst Eenheden.
  3. Als u een maateenheid wilt instellen voor elk veld waarin iets kan worden ingevoerd, typt u een waarde in het veld. U kunt i, in of het inch-symbol (") invoeren voor inch; mm voor millimeter; of pt of pts voor punten.

Toepassingstaal instellen

Stel de toepassingstaal in met behulp van Landinstellingen.

1. Klik op Landinstellingen.
  2. Stel als Toepassingstaal de taal in die wordt gebruikt door Command WorkStation.