Fiery Driver giver dine programmer mulighed for at kommunikere med din Fiery-server og udskrive dokumenter.

Fiery Driver bruges sammen med Fiery-servere, der benytter PostScript-sproget.

Når du bruger Fiery Driver, skal du være opmærksom på følgende:

• Fiery Driver har standardindstillinger for de fleste programmer og printere. Du kan nemt ændre indstillinger, hvis du installerer en ny printerfunktion eller ønsker at indstille en bestemt funktion.

• Udskriftsfunktioner og de tilhørende indstillinger giver dig adgang til printerens specielle funktioner. Udskriftsfunktionen Dupleks giver dig f.eks. mulighed for at indstille, hvordan de udskrevne billeder vender.

• Nogle af udskriftsfunktionerne i Fiery Driver (dokumentegenskaber) er også tilgængelige i dine programmer, når du udskriver et job.

• Generelt er det sådan, at en ændring i udskriftsfunktionerne i Fiery Driver i mappen Enheder og printere (eller Printere og faxenheder eller Printere) ændrer de globale indstillinger, der gælder for alle de job, der er udskrevet med den valgte printer. Du skal muligvis også vælge de samme indstillinger i programmet, fordi programspecifikke indstillinger kan tilsidesætte de globale indstillinger. De udskriftsindstillinger, der er valgt i programmet, er generelt aktiverede for den aktuelle session, mens du har programmet åbent.

Når det gælder oplysninger om specifikke udskriftsindstillinger og udskriftsfunktioner for Fiery Driver, kan du se under Udskrivning, der er en del af brugerdokumentationssættet.