Fiery Driver til Windows

Skjul eller vis navigationForrige emneNæste emneDelUdskrivPDF

Åbn den mappe, der viser de installerede printere

Hvordan du åbner den mappe, der viser de installerede printere på en computer, afhænger af operativsystemet.

1. Gå til enhederne og printerne på dit netværk.

Printerne vises i mappen Enheder og printere (eller Printere og faxenheder eller Printere).

2. Gør et af følgende:
    • Windows 10/Server 2016: Tryk på Windows-knappen på tastaturet for at åbne Start-skærmen. Klik på Kontrolpanel, og klik derefter på Enheder og printere.
      Bemærk: Fiery Driver understøtter alle versioner af Windows 10, herunder jubilæumsopdateringen og Creators Update.
    • Windows 8.1/Server 2012 R2: Tryk på Windows-knappen på tastaturet for at åbne Start-skærmen. Klik på Kontrolpanel, og klik derefter på Enheder og printere.
    • Windows 8/Server 2012: Tryk på Windows-knappen på tastaturet for at åbne Start-skærmen. Åbn amuletten Søg ved at flytte musen til skærmens øverste eller nederste højre hjørne, flytte den op eller ned og klikke på Søg. Skriv Kontrolpanel i søgefeltet, tryk eller klik på Programmer, og tryk eller klik derefter på Kontrolpanel i resultaterne. Klik på Enheder og printere.
    • Windows 7/Server 2008 R2: Klik på Start > Enheder og printere.