Ændring af udskriftsindstillingerne med Fiery Driver

Du kan ændre udskriftsindstillingerne for det aktuelle dokument eller for alle dokumenter, du sender fra din computer.

Stedet, hvor du ændrer en indstilling, bestemmer ændringens omfang:

• Ændringer, der foretages via et program, vil typisk gælde for dokumenter, der udskrives, mens programmet er åbent.

• Hvis du ændrer en indstilling igennem Udskriftsindstillinger, vil ændringen gælde for den valgte printer og alle de udskriftsjob, der sendes til denne printer. Hvis du kan vælge den samme udskriftsindstilling i programmet, kan det dog ske, at programmets indstilling tilsidesætter indstillingen i Udskriftsindstillinger.

Bemærk: Hvis du bruger Udskriftsindstillingertil at ændre en udskriftsindstilling for et enkelt dokument, skal du huske at sætte indstillingen tilbage til standardværdien, inden du udskriver andre dokumenter, hvis det er nødvendigt, under den nuværende programsession. Når du lukker programmet, gendannes alle indstillingers standardværdi i Udskriftsindstillinger.

Visse opgaver kræver, at der bruges en specifik metode til at ændre indstillingerne på. Du skal f.eks. foretage alle skrifttypeændringer i Udskriftsindstillinger, ikke igennem et program. Hvis du ikke kan ændre indstillingerne i programmet, skal du også bruge Udskriftsindstillinger.