Fiery Driver til Windows

Skjul eller vis navigationForrige emneNæste emneDelUdskrivPDF

Fiery Driver Updater

Fiery Driver Updater installeres som del af printerens driverinstallation. Fiery Driver Updater kan søge efter opdaterede printerdrivere, hver gang du logger på din computer.

Bemærk: Fiery Driver Updater kan kun installeres af en administrator eller en bruger med administratorrettigheder.

Opdatering til almindelige driverkomponenter leveres via Fiery Driver Updater. Produktspecifikke opdateringer leveres ikke via Fiery Driver Updater.

Beskeder om opdatering kan slås til eller fra i Fiery Driver Updater, som kan åbnes fra fanen Om i printerdriveren.

Hvis beskeder slås fra, deaktiveres søgningen efter Fiery Driver-opdateringer også.

Husk på følgende, når du bruger Fiery Driver Updater:

• Fiery Driver Updater viser hele Fiery Drivers version 5.0 og senere, der er installeret på det lokale system, og opdaterer kun Fiery Drivers version 5.0.
  • Efter driverinstallationen, som også installerer Fiery Driver Updater, er færdig, skal du logge af og på igen for at aktivere de automatiske daglige søgninger efter driveropdateringer.
  • Når en driveropdatering er tilgængelig, vises den tilgængelige driverversion som et link i vinduet Fiery Driver Updater Klik på linket for at åbne en webside, der viser produktbemærkningerne til den pågældende driveropdatering.
  • Når du installerer driveropdateringen, skal du huske at sikre, at alle åbne programmer har dialogboksen Print lukket, og at vinduet Enheder og printere (eller Printere og faxenheder eller Printere) i Kontrolpanel er lukket.
  • Når driveropdateringen er installeret, opdateres driverversionen på fanen Om, så den svarer til den tilgængelige driverversion, der vises i vinduet Fiery Driver Updater.
  • Hvis Fiery Software Manager er installeret på klientsystemet, og den beder dig om at genstarte computeren, viser Fiery Driver Updater også beskeden om genstart.

Produktbemærkninger til kunden om Fiery Driver Updater