Brug af vandmærker i Fiery Driver

Funktionen Vandmærke i Fiery Driver giver dig mulighed for at udskrive tekst (uafhængig af hvad dit udskrivningsprogram leverer) på tværs af den første side eller på hver side af et dokument.

Du kan definere, gemme og anvende definitionerne af vandmærket til alle Fiery-server-printere og alle dokumenter. Du kan også angive vandmærkeindstillinger, når du udskriver et dokument.

Bemærk: Det er ikke alle programmer, der understøtter udskrivning af vandmærker. Ikke alle skrifttyper, såsom visse japanske og kinesiske skrifttyper, udskrives som vandmærker.