Brug Fiery Driver til at indstille de funktioner, der er installeret på printeren

Med henblik på at bruge udskriftsfunktionerne for printeren og Fiery-server korrekt skal du konfigurere Fiery-server på computeren for de funktioner, der er installeret på printeren.

Tovejskommunikation, når indstillingen er aktiveret, tilsidesættes de indstillinger, du har foretaget i de installerede funktioner. Tovejskommunikation giver også Fiery Driver mulighed for at forespørge printeren og hente de funktioner, der er installeret i øjeblikket. De installerede funktioner er på listen Installerede funktioner, og indstillingerne for Fiery Driver aktiveres, afhængigt af disse funktioner.

Når du konfigurerer de installerbare funktioner manuelt, skal du matche printerens aktuelle konfiguration. Ellers matcher de udskriftsfunktioner, der vises i Fiery Driver, muligvis ikke de udskriftsfunktioner, der er tilgængelige i øjeblikket.

Du kan også gå tilbage til funktionernes standardværdier.