Gebruikers en groepen

U kunt rechten definiëren voor de gebruikers die toegang hebben tot de Fiery server door deze aan groepen toe te wijzen. Er worden verschillende groepen standaard geleverd. Alle gebruikers in een groep hebben dezelfde rechten.

U kunt gedetailleerde informatie over gebruikers en groepen bekijken via Configure > Gebruikersaccounts.

U kunt niet alleen de gebruikers die u hebt gemaakt aan een groep toewijzen, maar u kunt ook gebruikers uit de algemene adreslijst van uw organisatie toevoegen. Hiervoor moet u eerst LDAP-services op de Fiery server inschakelen.