Gebruikers uit groepen verwijderen

U kunt een gebruiker uit een groep verwijderen. Eventuele taken die de gebruiker al naar de Fiery server heeft verzonden, worden verwerkt en het takenlogboek behoudt de naam van de gebruiker met de relevante taakinformatie.

Nadat u een gebruiker uit een groep hebt verwijderd, blijft deze in de Fiery-contactenlijst aanwezig.

Opmerking: U kunt de standaardgebruikers 'Beheerder' en 'Operator' niet verwijderen.
  1. Selecteer Gebruikersaccounts in Configure.
  2. Selecteer de groep waarvan de gebruiker momenteel deel uitmaakt.
  3. Plaats de cursor op de naam van de gebruiker die u uit de groep wilt verwijderen. De pictogrammen Bewerken en Verwijderen worden weergegeven.
  4. Klik op het pictogram Verwijderen. De gebruiker wordt verwijderd uit de groep, maar niet uit de Fiery-contactenlijst.