Rechten van een groep wijzigen

1. Selecteer Gebruikersaccounts in Configure.
  2. Plaats de cursor op de naam van een groep. Het pictogram Bewerken wordt weergegeven.
  3. Klik op het pictogram Bewerken. Schakel rechten in of uit in het dialoogvenster Groep bewerken en klik op Opslaan.
    Opmerking: Het is mogelijk dat uw Fiery servers deze rechten niet ondersteunt.
    • Kalibratie: hiermee kunnen leden van deze groep de Fiery server kalibreren. Voor de standaardgroepen hebben alleen Beheerder- en Operator-groepen dit recht.

• Servervoorkeuzen maken: hiermee kunnen leden van deze groep een set afdrukopties opslaan die gebruikers voor een taak kunnen selecteren.

• Workflows beheren: hiermee kunnen leden van deze groep servervoorkeuzen en virtuele printers maken, bewerken en verwijderen.

• Taken bewerken : hiermee kunnen leden taken bewerken in de wachtrij Geblokkeerd of Afgedrukt.