Gebruikers verwijderen

U kunt een gebruiker volledig van de Fiery-server verwijderen. Eventuele taken die de gebruiker al naar de Fiery server heeft verzonden, worden verwerkt en het takenlogboek behoudt de naam van de gebruiker met de relevante taakinformatie.

Opmerking: U kunt de standaardgebruikers Beheerder of Operator niet verwijderen en u kunt evenmin de groepen Beheerders en Operators verwijderen.
  1. Selecteer Gebruikersaccounts in Configure.
  2. Als u een gebruiker volledig van de Fiery-server wilt verwijderen, gaat u als volgt te werk:
    1. Klik op de knop Fiery-contactenlijst.
    2. Plaats in het dialoogvenster Fiery-contactenlijst de cursor op de naam van de gebruiker die u wilt verwijderen. De pictogrammen Bewerken en Verwijderen worden weergegeven.
      Opmerking: Het pictogram Verwijderen wordt alleen weergegeven als u bevoegd bent om de gebruiker te verwijderen.
    3. Klik op het pictogram Verwijderen. De gebruiker wordt volledig van de Fiery-server verwijderd.
    4. Klik op Sluiten.