Configure 3.2.85

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Nieuwe gebruikers maken

Als gebruikers niet in de algemene adreslijst of in de contactlijst voorkomen, kunt u deze handmatig maken. Elke naam die in de contactlijst wordt vermeld, kan een gebruiker worden die u toevoegt aan een groep.

De beheerdersgroep en de operatorengroep hebben een standaardgebruiker, respectievelijk 'Beheerder' en 'Operator' genaamd.

1. Selecteer Gebruikersaccounts in Configure.
  2. Klik op de knop Fiery-contactenlijst.
  3. Klik in het dialoogvenster Fiery-contactenlijst op de knop Gebruiker toevoegen.
  4. Geef de vereiste informatie op in het dialoogvenster Gebruiker maken. Klik op Maken.
  5. Klik op Sluiten.