Configure 3.2.85

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

De server instellen

Gebruik Configure om de Fiery server in te stellen. Instelling is vereist wanneer de Fiery server voor het eerst wordt ingeschakeld of nadat systeemsoftware is geïnstalleerd. Gebruik Configure ook om informatie op te geven over de netwerkomgeving en de afdrukvoorkeuren voor taken die de gebruikers naar de Fiery server sturen.

Opmerking: Het is mogelijk dat uw Fiery server bepaalde opties van Configure niet ondersteunt.

Raadpleeg Configuratie en instellingen in het pakket met gebruikersdocumentatie voor meer informatie over opties van Configure die niet in deze Help worden besproken.