Configure 3.2.85

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Gebruikerskenmerken wijzigen

U kunt gebruikerskenmerken, zoals het gebruikerswachtwoord en het e-mailadres, wijzigen. Als de gebruiker al is aangemeld, hebben de wijzigingen pas invloed op de gebruiker wanneer deze zich afmeldt en opnieuw aanmeldt.

Als u de standaardwachtwoorden voor beheerder en operator wilt wijzigen, gebruikt u de onderstaande procedure of configureert u een nieuw wachtwoord.

1. Selecteer Gebruikersaccounts in Configure.
  2. Klik op de knop Fiery-contactenlijst.
  3. Plaats de cursor op de naam van een gebruiker. Het pictogram Bewerken wordt weergegeven.
  4. Klik op het pictogram Bewerken. Bewerk gebruikerskenmerken in het dialoogvenster Gebruiker bewerken en klik op Opslaan.