Fiery JobFlow Help v2.5

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery JobFlow gebruiken

Fiery JobFlow fungeert na installatie als server en is toegankelijk via een snelkoppeling die tijdens de installatie automatisch wordt ingesteld op het bureaublad van de computer.

Wanneer u Fiery JobFlow na installatie de eerste keer opstart, maakt de beheerder een beheerderswachtwoord aan en stelt deze ook het IP-adres van een Fiery server, Fiery XF, of een Fiery Central-server in.

Als u de Fiery JobFlow-server wilt openen vanaf een andere clientcomputer dient u het IP-adres of de domeinnaam op te geven van de computer waarop Fiery JobFlow is geïnstalleerd. U kunt verbinding maken via uw browser. Als u het IP-adres van de server niet kent, raadpleeg dan uw Fiery JobFlow-beheerder.

Opmerking: Tijdens het installatieproces controleert Fiery JobFlow automatisch of de juiste netwerkpoort (80) beschikbaar is. Als de juiste netwerkpoort beschikbaar is, kunt u vanaf een andere computer verbinding maken met Fiery JobFlow via de volgende URL: http://<ip-adres>/jobflow/login. Als de alternatieve poort is geselecteerd, kunt u verbinding maken via de volgende URL: http:// <ip-adres>:44467/jobflow/login.

Fiery JobFlow kent vier verschillende toegangsniveaus: Beheerder, Operator, Gastgebruiker, en Externe reviewer. Het beheerderswachtwoord wordt tijdens de installatie ingesteld.