Fiery JobFlow Help v2.5

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

De werkruimte van Fiery JobFlow

Het venster Fiery JobFlow wordt weergegeven in een browser.

Fiery JobFlow bevat de volgende onderdelen:

• Tabblad Workflows:hiermee kunt u nieuwe workflows maken, bewerken of verwijderen. U maakt een workflow door een van de beschikbare modules te selecteren.

• Tabblad Taken: hiermee kunt u de voortgang van uw taken controleren. In elk deelvenster worden twee taakstatussen vermeld. De verschillende statussen die een taak kunnen hebben, zijn:
    • Taken in wachtrijen
    • Taken in behandeling
    • Verzamelde taken
    • Taken met fouten
    • Taken die wachten op goedkeuring
    • Voltooide taken
    Opmerking: U kunt op de koptekst van een deelvenster klikken om de taakstatussen te zien.

Het tabblad Taken biedt een beknopt overzicht van andere taakgerelateerde informatie, zoals workflownaam van elke taak, koppelingen om de taakinhoud te bekijken en taakrapporten.

• Beheerdersmenu: biedt toegang tot beheerderstaken: accountinstellingen, module-instellingen en hulpbronnen.

Voor informatie over Fiery JobFlow klikt u op de koppeling Info in de linkerbenedenhoek van het venster Fiery JobFlow. In het venster Info over Fiery JobFlow wordt het volgende weergegeven:
  • Fiery JobFlow-versie
  • Enfocus PitStop-bibliotheekversie
  • Status van Overeenkomst voor software-onderhoud en ondersteuning (SMSA)

U kunt ook de invoegtoepassing voor Enfocus PitStop Pro downloaden voor Windows en Mac OS.

Als u het gratis Fiery JobFlow Base hebt, bevat de browser een knop Nu upgraden. Klik op deze knop als u wilt upgraden naar de gelicentieerde versie van Fiery JobFlow.

Updates voor Fiery JobFlow worden beheerd via Fiery Software Manager, die u kunt openen met een pictogram op de Windows-taakbalk. Het pictogram Controleren op updates bevindt zich in de rechterbovenhoek van het venster Fiery Software Manager.