Fiery JobFlow Help v2.5

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Taken controleren

Selecteer op het tabblad Taken de optie Overzicht of Alle taken om taken te controleren.

Op het tabblad Overzicht en het tabblad Alle taken worden de verschillende statussen weergegeven die een taak kan hebben.

De verschillende taakstatussen zijn:
  • Taken in wachtrijen
  • Taken in behandeling
  • Verzamelde taken
  • Taken met fouten
  • Taken die wachten op goedkeuring
  • Voltooide taken

Op het tabblad Overzicht ziet u de real-time status van taken. De verschillende taakstatussen worden weergegeven in deelvensters. In elk deelvenster worden twee taakstatussen vermeld. U kunt op de koptekst van een deelvenster klikken om de taakstatussen te zien. U kunt taken die met fouten zijn uitgevoerd, verwijderen door op het pictogram Verwijderen te klikken. Als u een taak wilt verwijderen die wordt uitgevoerd, in de wachtrij staat of wacht op goedkeuring, annuleert u de taak en verwijdert u deze vervolgens.

Op het tabblad Alle taken ziet u de verschillende taakstatussen op verschillende tabbladen. Op het tabblad Alle taken staat aanvullende informatie over taken zoals de invoerbron en de datum van indiening of voltooiing. U kunt uw opdrachten voor het zoeken naar taken opslaan om veelgebruikte opdrachten te beheren en te openen. Zoekopdrachten worden op gebruikersbasis opgeslagen.

Op zowel het tabblad Overzicht als het tabblad Alle taken staan koppelingen waarmee u het volgende kunt bekijken:
  • Taak: U kunt op de naam van de taak klikken om de voortgang te bekijken van de taak door de verschillende modules van de geselecteerde workflow. Raadpleeg Taken weergeven voor informatie.
  • Rapport: Wanneer een taak de module Fiery Preflight, Preflight of Correct heeft gebruikt in de workflow, wordt er een rapport gegenereerd. U kunt het rapport bekijken door te klikken op de koppeling Rapport. Raadpleeg Rapporten over taken genereren voor informatie.
  • Overschrijven: Voor taken met fouten is er de actie om de fouten te negeren. U kunt de fout negeren en de taak voltooien. U doet dit als volgt: selecteer Taken > Overzicht > Taken met fouten > Overschr of Taken > Alle taken > Taken met fouten > Overschr.
  • Opnieuw verzenden: U kunt een verwerkte (voltooide) taak opnieuw naar een uitvoerlocatie verzenden. Met deze functie kunt u voorkomen dat u een taak opnieuw moet verzenden. U doet dit als volgt: selecteer Taken > Overzicht > Opnieuw verzenden of Taken > Alle taken > Voltooide taken > Opnieuw verzenden.
  • Opnieuw proberen: De optie Opnieuw proberen is beschikbaar voor mislukte taken. Als u een taak opnieuw wilt verzenden via een mislukte module, selecteert u Taken > Overzicht > Opnieuw proberen of Taken > Alle taken > Mislukte taken > Opnieuw proberen. Fiery JobFlow voert de mislukte module uit en verplaatst de taak naar de volgende module als de taak lukt. Met deze functie kunt u voorkomen dat u een taak opnieuw moet verzenden.