Fiery JobFlow Help v2.5

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery JobFlow configureren

De Fiery JobFlow-beheerder configureert de Fiery JobFlow-server in het menu Admin.

Via het Admin-menu hebt u toegang tot de volgende tabbladen:

• Accountinstellingen: Dit tabblad biedt toegang tot de instellingen voor Profiel, Meldingen, Gebruikersbeheer, Services, Locaties en Back-up maken en terugzetten.

• Module-instellingen: Dit tabblad biedt toegang tot instellingen voor elk van de modules.

• Hulpbronnen: Hier kan de beheerder Fiery Impose-sjablonen, Image Enhance Visual Editor-voorkeuzen, aangepaste Preflight-profielen, actielijsten, Connect-pakketten en variabelensets importeren uit Enfocus PitStop Pro. Om gebruik te maken van Enfocus-hulpbronnen is een licentie voor Fiery JobFlow vereist. Als u Fiery Impose-sjablonen wilt opslaan en gebruiken, moet een Fiery Impose-licentie geactiveerd zijn op de clientcomputer.

• Afmelden: Hiermee keert u terug naar het venster Aanmelden.