Fiery JobFlow Help v2.5

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Gebruikersrechten

Afhankelijk van hun gebruikersrechten in Fiery JobFlow hebben gebruikers op verschillende niveaus toegang tot de server.

• Beheerder: deze gebruiker heeft volledige toegang tot alle functies in Fiery JobFlow, zoals het opgeven van alle Admin-instellingen, het uploaden en beheren van hulpbronnen, het maken van workflows en het bewerken of verwijderen van alle gebruikerstaken. Daarnaast kan de Beheerder taken goedkeuren binnen Fiery JobFlow.

Het wachtwoord voor een Beheerder wordt ingesteld tijdens de installatie- en activeringsprocedure.

• Operator: deze gebruiker kan taken indienen, workflows maken en kan elke workflow verwijderen die hij of zij heeft gemaakt. Operators kunnen ook taken verwijderen. Operators kunnen hulpbronnen en andere instellingen in het Admin-menu bekijken, maar kunnen geen wijzigingen aanbrengen.

• Gastgebruiker: deze gebruiker kan taken indienen en de voortgang van zijn of haar taken op de Fiery JobFlow-server bekijken. Gastgebruikers kunnen het Admin-menu niet zien.

• Externe reviewer: deze gebruiker kan taken goedkeuren of afkeuren vanaf elke locatie. Externe reviewers hebben niet rechtstreeks toegang tot de Fiery JobFlow-server, maar ontvangen een e-mailverzoek van de Fiery JobFlow-beheerder om de taken te beoordelen. Externe reviewers kunnen taken goedkeuren of afwijzen door de taakinhoud en alle gerelateerde Preflight-rapporten te bekijken.

Opmerking: Alle gebruikers die rechtstreeks toegang hebben tot de Fiery JobFlow-server kunnen worden aangewezen als interne reviewers.