Fiery JobFlow Help v2.5

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery JobFlow

Fiery JobFlow biedt een prepressworkflow via de browser waarmee gebruikers terugkerende taken, zoals PDF-conversie, preflight, correctie van PDF-bestanden, afdrukverbetering, documentinslag, taakticketverwerking en goedkeuring, kunnen definiëren en automatiseren.

Importeer bestanden in Fiery JobFlow vanuit een SmartFolder, uw Dropbox-account, of een SMB-, FTP- of sFTP-locatie. Stel de workflow in voor het geïmporteerde bestand en laat de uitvoer opslaan op een Fiery server Fiery XFFiery Central-printergroep, in een Dropbox-account of op een SMB- of (s)FTP-locatie. Wanneer uw taak in de verschillende modules wordt verwerkt, kunt u per e-mail statusupdates ontvangen.

Meer informatie over Fiery JobFlow SmartFolder vindt u in Installeren Fiery JobFlow.

De Fiery JobFlow-toepassing wordt geïnstalleerd op een Windows-clientcomputer en fungeert als een Fiery JobFlow-server.

Fiery JobFlow Base is een versie van Fiery JobFlow die gratis beschikbaar is bij Fiery Extended Applications (FEA) 4.3 en hoger. Fiery JobFlow Base ondersteunt PDF-conversie, verzamelen van taken, Fiery Preflight, beeldverbetering, documentinslag en flexibele opties voor taakverzending, archivering en uitvoer van taken. U kunt ook workflows exporteren en importeren voor gebruik met een andere Fiery JobFlow-server.

Raadpleeg Installeren Fiery JobFlow voor meer informatie over de installatie van Fiery JobFlow. Raadpleeg http://resources.efi.com/FieryJobFlow/specifications voor de systeemvereisten.

De extra mogelijkheden van de gelicentieerde versie van Fiery JobFlow zijn workflows op basis van regels, geavanceerde Preflight- en PDF-bewerking met Enfocus PitStop Pro, een cloudgebaseerd goedkeuringsproces en de mogelijkheid om bewerkingen uit te voeren op een PDF-bestand met behulp van toepassingen van derden.

Raadpleeg voor belangrijke informatie over deze versie van Fiery JobFlow de releaseopmerkingen op http://help.efi.com/jobflow/jobflow_releasenotes261.pdf#page=25.

Versie2.6.1