Fiery JobFlow Help v2.1

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery JobFlow gebruiken

Fiery JobFlow fungeert na installatie als een server en kan worden geopend via een snelkoppeling die tijdens de installatie automatisch op het bureaublad van de computer wordt geplaatst.

Wanneer u Fiery JobFlow voor het eerst na de installatie start, maakt de beheerder een beheerderswachtwoord en levert deze het IP-adres van een Fiery Server of Fiery Central Server.

Als u de Fiery JobFlow-server vanaf een andere clientcomputer wilt openen, moet u het IP-adres of de domeinnaam hebben van de computer waarop Fiery JobFlow is geïnstalleerd. Maak verbinding via de browser. Als u het IP-adres van de server niet kent, raadpleegt u de beheerder van de Fiery JobFlow.

Opmerking: Wanneer u verbinding maakt met de Fiery JobFlow-server vanaf een andere computer, heeft de URL de volgende indeling: http://<IP-adres>/jobflow/login. De URL voor Fiery JobFlow op de hostcomputer is als volgt: http://localhost/jobflow/login.

Er zijn vier toegangsniveaus beschikbaar voor Fiery JobFlow: Beheerder, Operator, Gastgebruiker en Externe reviewer. Het beheerderswachtwoord wordt tijdens de installatie ingesteld.