Fiery JobFlow Help v2.1

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery JobFlow

Fiery JobFlow biedt een prepressworkflow via de browser waarmee gebruikers terugkerende taken, zoals PDF-conversie, preflight, correctie van PDF-bestanden, beeldverbetering, documentimpositie, taakticketverwerking en goedkeuring, kunnen definiëren en automatiseren.

Importeer bestanden in Fiery JobFlow vanuit een SmartFolder, uw Dropbox-account, of een SMB-, FTP- of sFTP-locatie. Stel de workflow in voor het geïmporteerde bestand en laat de uitvoer opslaan op een Fiery Server, in een Fiery Central-printergroep, in een Dropbox-account of op een SMB- of (s)FTP-locatie. Wanneer uw taak in de verschillende modules wordt verwerkt, kunt u per e-mail statusupdates ontvangen.

De Fiery JobFlow-toepassing wordt geïnstalleerd op een Windows-clientcomputer en fungeert als een Fiery JobFlow-server.

Fiery JobFlow Base is een versie van Fiery JobFlow die gratis beschikbaar is bij Fiery Extended Applications (FEA) 4.3. Fiery JobFlow Base ondersteunt PDF-conversie, Fiery Preflight, beeldverbetering, documentimpositie en flexibele opties voor de verzending, archivering en uitvoer van taken.

Raadpleeg Fiery JobFlow installeren voor meer informatie over Fiery JobFlow. Raadpleeg http://w3.efi.com/en/Fiery/Products/Workflow-Suite/Fiery-JobFlow/Specifications voor de systeemvereisten.

De gelicentieerde versie van Fiery JobFlow bevat bovendien op regels gebaseerde workflows, geavanceerde Preflight- en PDF-bewerking via Enfocus PitStop Pro en een goedkeuringsproces via de cloud. Als u de licentie voor Fiery JobFlow wilt activeren, moet u zich registreren bij EFI Passport op https://passport.efi.com.

Raadpleeg voor belangrijke informatie over deze versie van Fiery JobFlow de versienotities op http://help.efi.com/jobflow/jobflow_releasenotes21.pdf.

Versie 2.1