Fiery JobFlow Help v2.1

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery JobFlow configureren

De beheerder van Fiery JobFlow configureert de Fiery JobFlow-server in het menu Beheerder.

Het menu Beheerder biedt toegang tot de volgende tabbladen:

• Accountinstellingen: biedt toegang tot instellingen voor Profiel, Meldingen, Gebruikersbeheer, Services, Locaties en Back-up maken en terugzetten.

• Module-instellingen: biedt toegang tot instellingen voor elk van de modules.

• Hulpbronnen: hiermee kan de beheerder Fiery Impose-sjablonen en Image Enhance Visual Editor-voorinstellingen importeren, alsmede aangepaste preflightprofielen, actielijsten en variabelensets uit Enfocus PitStop Pro. Voor hulpbronnen uit Enfocus is de gelicentieerde versie van Fiery JobFlow vereist.

• Afmelden: hiermee keert u terug naar het venster Aanmelden.