Fiery JobFlow Help v2.1

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Handmatig deactiveren van Fiery JobFlow-licentie

Beheerders kunnen handmatig de Fiery JobFlow-licentie deactiveren om deze te verplaatsen naar een andere computer.

1. Klik op Info linksonder in het venster Fiery JobFlow.

De licentiecode wordt weergegeven met de koppeling Licentie deactiveren eronder.

2. Klik op Licentie deactiveren.
  3. Typ DEACTIVEREN in het tekstveld van het venster Licentie deactiveren en klik op Deactiveren.

Als u de licentie opnieuw wilt activeren, maakt u in de browser verbinding met de gedeactiveerde Fiery JobFlow en voert u de licentiesleutel in.