Fiery JobFlow Help v2.1

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Gebruikersrechten

Gebruikersrechten in Fiery JobFlow bieden verschillende toegangsniveaus tot de server.

• Beheerder: heeft volledige toegang tot alle functies van Fiery JobFlow, zoals het opgeven van alle instellingen voor Beheerder, het uploaden en beheren van hulpbronnen, het maken van workflows, en het bewerken of verwijderen van de taken van alle gebruikers.

Het wachtwoord voor een beheerder wordt ingesteld tijdens de installatie- en activeringsprocedure.

• Operator: kan taken verzenden, workflows maken en eigen gemaakte workflows bewerken of verwijderen. Operator kan ook taken verwijderen. Operator kan hulpbronnen en andere instellingen in het menu Beheerder wel weergeven, maar kan hierin geen wijzigingen aanbrengen.

• Gastgebruiker: kan taken verzenden en de voortgang van eigen taken weergeven op de Fiery JobFlow-server. Gastgebruiker kan niet het menu Beheerder weergeven.

• Externe reviewer: kan taken goedkeuren of weigeren. Externe reviewers hebben geen rechtstreekse toegang tot de Fiery JobFlow-server, maar ontvangen e-mailverzoeken van de Fiery JobFlow-beheerder om de taken te beoordelen. Externe reviewers kunnen de taak goedkeuren/weigeren door te kijken naar de taakinhoud en een PitStop Enfocus-rapport.

Opmerking: Elke gebruiker met rechtstreekse toegang tot de Fiery JobFlow-server kan worden aangewezen als interne reviewer.