Fiery JobFlow Help v2.1

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Werkruimte van Fiery JobFlow

Het venster Fiery JobFlow wordt weergegeven in een browser.

Fiery JobFlow bevat de volgende onderdelen:

• Tabblad Workflows: hier kunt u nieuwe workflows maken, bewerken of verwijderen. Maak een workflow door een keuze te maken uit de beschikbare modules.

• Tabblad Taken: hier kunt u de voortgang van uw taken controleren. U kunt zien welke taken worden uitgevoerd, welke fouten bevatten en welke zijn voltooid. U kunt ook de inhoud van de taken weergeven.

• Menu Beheerder: biedt toegang tot beheerderstaken: Accountinstellingen, Module-instellingen en Hulpbronnen.

Als u de gratis versie Fiery JobFlow Base hebt, bevat de browser de knop Nu upgraden. Klik op deze knop als u een upgrade wilt uitvoeren naar de gelicentieerde versie van Fiery JobFlow.

Updates naar Fiery JobFlow worden beheerd via Fiery Software Manager, dat toegankelijk is via een pictogram op de Windows-taakbalk. Het pictogram Zoeken naar updates bevindt zich rechtsboven in het venster Fiery Software Manager.