Het tabblad Fiery-afdrukken openen

In het tabblad Fiery-afdrukken kunt u afdrukopties voor de Fiery server instellen.

1. Open de lijst met geïnstalleerde printers. (Zie Open de lijst met geïnstalleerde printers.)
  2. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Klik in de map Apparaten en printers met de rechtermuisknop op het gewenste printerpictogram en klik op Afdrukvoorkeuren.
    • Klik op het tabblad Printers en scanners op Beheren en klik vervolgens op Afdrukvoorkeuren.
  3. Klik op het tabblad Fiery-afdrukken.