Instellen voor afdrukken naar een PostScript-bestand

U kunt instellen om PostScript-bestanden te maken. Dit is nuttig als uw toepassing geen PostScript-bestanden kan afdrukken.

1. Open de map waarin geïnstalleerde printers worden vermeld. (Raadpleeg Open de lijst met geïnstalleerde printers.)
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gewenste printerpictogram en klik op Eigenschappen van printer of Eigenschappen.
  3. Klik op het tabblad Poorten.
  4. Selecteer FILE (BESTAND) in de lijst met poorten.
  5. Pas zo nodig afdrukopties en printerbesturingen aan voordat u afdrukt naar een bestand.