Een handler voor fouten toevoegen voor afdrukproblemen

Met Fiery Driver kunnen bepaalde fouten worden gedetecteerd die Windows niet kan detecteren, en u kunt hiermee een handler voor PostScript-fouten meesturen met elk document dat u afdrukt.

Wanneer u de handler voor fouten naar de printer verzendt, drukt de printer het gedeelte van de pagina af dat zonder fouten is verwerkt en wordt vervolgens een pagina met een foutbericht afgedrukt.

Opmerking: De handler voor PostScript-fouten is niet beschikbaar wanneer u de indeling EPS selecteert.
  1. Open de map waarin geïnstalleerde printers worden vermeld. (Raadpleeg Open de lijst met geïnstalleerde printers.)
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gewenste printerpictogram en klik op Afdrukvoorkeuren.
  3. Klik op het tabblad PostScript.
  4. Selecteer de optie PostScript-foutgegevens afdrukken.