Een voorinstelling gebruiken om een taak af te drukken in Fiery Driver

Op het tabblad Fiery-afdrukken wordt aangegeven welke voorinstellingen, indien aanwezig, beschikbaar zijn voor alle afdruktaken in de lijst Voorkeuzen. Nadat u een taak met een voorinstelling hebt afgedrukt, wordt dezelfde voorinstelling gebruikt totdat u een andere voorinstelling selecteert.

Opmerking: U kunt geen voorinstellingen delen tussen verschillende Fiery Drivers.
  1. Open een document en klik op Bestand > Afdrukken of Bestand > Afdrukinstellingen, en selecteer vervolgens de Fiery server als uw printer.
  2. Klik op de knop die het venster Documenteigenschappen weergeeft.

De procedure voor het openen van het venster Documenteigenschappen verschilt afhankelijk van de gebruikte toepassing.

3. Klik op het tabblad Fiery-afdrukken.
  4. Selecteer een voorinstelling in de lijst Voorkeuzen.
    Opmerking: Wanneer u een lokale voorinstelling toepast op een taak wordt deze onderdeel van de taak, maar blijft de naam van de voorinstelling niet behouden. Wanneer u de servervoorinstelling toepast op een taak wordt deze onderdeel van de taak, inclusief de naam van de gebruikte servervoorinstelling.
  5. Klik op OK in het venster Documenteigenschappen.