Een voorkeuze bewerken in Fiery Driver

Een voorkeuze bevat de meeste afdrukopties die u instelt in het tabblad Fiery-afdrukken. U kunt een instelling in het tabblad Fiery-afdrukken vervangen nadat u een voorkeuze hebt gekozen, maar de waarde in het veld Voorkeuzen wordt dan blanco.

1. Open het tabblad Fiery-afdrukken. (Zie Het tabblad Fiery-afdrukken openen.)
  2. Selecteer in de lijst Voorkeuzen de voorkeuze die u wilt bewerken en wijzig de afdrukinstellingen.

Het veld Voorkeuzen wordt blanco.

3. Selecteer Voorkeuze opslaan in de lijst Voorkeuzen.
  4. Typ dezelfde naam voor de voorkeuze en klik op Opslaan.