Een voorkeuze verwijderen of hernoemen in Fiery Driver

U kunt een voorkeuze verwijderen of hernoemen met de functie Lokale voorkeuzen beheren in Fiery Driver.

Opmerking: Als u een voorkeuze wilt verwijderen, mag de voorkeuze niet in gebruik zijn.
  1. Open het tabblad Fiery-afdrukken. (Zie Het tabblad Fiery-afdrukken openen.)
  2. Selecteer Lokale voorkeuzen beheren in de lijst Voorkeuzen.
  3. Selecteer de voorkeuze en kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Als u een voorkeuze wilt verwijderen, klikt u op Verwijderen.

• Als u een voorkeuze wilt hernoemen, klikt u op Hernoemen, typt u een beschrijvende naam voor de voorkeuze en klikt u vervolgens op Opslaan.