De voorinstelling voor alle afdruktaken wijzigen in Fiery Driver

U kunt de voorinstelling wijzigen voor alle afdruktaken.

1. Open het tabblad Fiery-afdrukken. (Raadpleeg Het tabblad Fiery-afdrukken openen.)
    Opmerking: Wanneer u het tabblad Fiery-afdrukken opent vanuit het dialoogvenster Afdrukken van een toepassing en een voorinstelling selecteert, wordt de voorinstelling alleen gebruikt voor de huidige sessie van de toepassing.
  2. Selecteer een andere voorinstelling in de lijst Voorkeuzen.