Fiery Driver gjør at programmene dine kan kommunisere med Fiery Server og skrive ut dokumenter. Fiery Driver arbeider sammen med Fiery Servers som bruker PostScript-språket.

Når du bruker Fiery Driver, må du være oppmerksom på følgende:

• Fiery Driver har standardinnstillinger for de fleste programmer og skrivere. Du kan enkelt endre innstillingene hvis du installerer et nytt skriveralternativ eller ønsker å angi en spesifikk funksjon.

• Utskriftsalternativer og tilhørende innstillinger gir deg tilgang til spesialfunksjonene på skriveren. For eksempel gir utskriftsalternativet Tosidig deg muligheten til å angi retningen til bildene som skal skrives ut.

• Enkelte Fiery Driver-utskriftsalternativer (dokumentegenskaper) er også tilgjengelig fra programmene dine når du skriver ut en jobb.

• Hvis du endrer Fiery Driver-utskriftsalternativene fra mappen Enheter og skrivere (eller Skrivere og telefakser eller Skrivere), endres de globale innstillingene som gjelder for alle jobber som skrives ut på den valgte skriveren. Du må kanskje også velge de samme innstillingene fra programmet, fordi programspesifikke innstillinger kan overstyre globale innstillinger. Utskriftsinnstillinger som velges i programmet gjelder vanligvis i gjeldende økt så lenge programmet er åpent.

Hvis du vil ha informasjon om bestemte Fiery Driver-utskriftsalternativer, kan du se Utskrift, som er en del av brukerdokumentasjonssettet.