Skrive ut tosidige (dobbeltsidige) jobber

Du kan skrive ut en enkeltsidet jobb som en tosidig (dobbeltsidig) jobb ved å angi en tosidig innstilling som avgjør retningen til bildene som skrives ut.

Merk: Tosidig-innstillingene som vises, varierer i henhold til skriveren.

Hvis antallet sider i dokumentet er et oddetall, setter dette alternativet inn en tom side på slutten av jobben.

1. Klikk på Fil > Skriv ut i programmet, og velg Fiery Server som skriveren din.
  2. Klikk på knappen som viser vinduet Dokumentegenskaper.

Trinnene for å åpne vinduet Dokumentegenskaper vil variere fra program til program.

3. Klikk på Layout-ikonet.
  4. Velg én av innstillingene for tosidig utskrift:
    • Skrive ut toppen av bildet på side 1 på samme sidekant av papiret som toppen av bildet på side 2.

Stående Liggende
    • Skrive ut toppen av bildet på side 1 på motsatt sidekant av papiret i forhold til toppen av bildet på side 2.

Stående Liggende