Åpne mappen som inneholder installerte skrivere

Hvordan du åpner mappen med skriverne som er installert på en datamaskin, avhenger av operativsystemet.

1. Naviger til enhetene og skriverne på nettverket.

Skriverne vises i mappen Enheter og skrivere (eller Skrivere og telefakser eller Skrivere).

2. Utfør én av følgende handlinger:
    • Windows 8.1/Server 2012 R2: Trykk på Windows-knappen på tastaturet for å åpne Start-skjermen. Klikk på Kontrollpanel og deretter på Enheter og skrivere.
    • Windows 8/Server 2012: Trykk på Windows-knappen på tastaturet for å åpne Start-skjermen. Åpne Søk-perlen ved å bevege musepekeren til øvre høyre eller nedre høyre hjørne av skjermen, beveg opp eller ned og klikk på Søk. Skriv inn Kontrollpanel i søkeboksen, trykk eller klikk på Apper og trykk eller klikk deretter på Kontrollpanel i søkeresultatet. Klikk på Enheter og skrivere.
    • Windows 7/Server 2008 R2: Klikk på Start > Enheter og skrivere.
    • Windows Vista/Server 2008: Klikk på Start > Kontrollpanel og dobbeltklikk deretter på Skrivere.
    • Windows XP/Server 2003: Klikk på Start > Skrivere og telefakser.