Forhåndsinnstillinger i Fiery Driver

En forhåndsinnstilling er en samling av utskriftsinnstillinger i Fiery Driver som du kan få tilgang til senere.

Du kan velge en jobbforhåndsinnstilling fra listen Forhåndsinnstillinger, eller du kan opprette en ny forhåndsinnstilling basert på de gjeldende alternativene som er angitt i Fiery Driver. Hvis en jobb ikke bruker en forhåndsinnstilling for øyeblikket, vil feltet for forhåndsinnstilling være tomt. Det vises ikke noen tekst i feltet Forhåndsinnstillinger. Alle egenskaper vil vise de innledende standardinnstillingene. Når en jobbforhåndsinnstilling velges, oppdateres alle innstillinger for å gjenspeile den lagrede forhåndsinnstillingen. Hvis du endrer noen utskriftsinnstillinger, vil Forhåndsinnstillinger-listen igjen bli tom.

Det er to typer jobbforhåndsinnstillinger:

• Lokale forhåndsinnstillinger – lagret på brukerens lokale datamaskin og ikke delt med andre brukere.

Lokale forhåndsinnstillinger er tilgjengelig i Forhåndsinnstillinger-listen når du åpner Fiery Server. De ligger på din lokale harddisk helt til du sletter dem.

• Forhåndsinnstillinger for server – lagret på Fiery Server ved hjelp av Command WorkStation og delt med andre brukere av Fiery Server. Publiserte Forhåndsinnstillinger for server vises i Forhåndsinnstillinger-listen.

Når du bruker en Forhåndsinnstilling for server på en jobb, blir forhåndsinnstillingene en del av jobben og blir værende med jobben helt til du endrer dem.

Du kan ikke endre en Forhåndsinnstillinger for server i Fiery Driver. Hvis Forhåndsinnstillinger for server har låste utskriftsinnstillinger, kan du overstyre utskriftsinnstillingene i Fiery Driver etter at du har valgt den for jobben. Når den overstyres, blir Forhåndsinnstillinger-boksen tømt. (Se Hjelp for Command WorkStation.)