Bruke Fiery Driver til å angi alternativer som er installert på skriveren

For å kunne bruke utskriftsalternativene for skriveren og Fiery Server på riktig måte må du konfigurere Fiery Server fra datamaskinen for alternativene som er installert på skriveren.

Når Toveis kommunikasjon er slått på, overstyrer den innstillingene du anga i de installerbare alternativene da du installerte Fiery Driver. Toveis kommunikasjon gjør det også mulig for Fiery Driver å spørre skriveren og hente alternativene som er installert for øyeblikket. De installerte alternativene vises i listen Installerte alternativer og Fiery Driver-innstillingene blir aktivert avhengig av disse alternativene.

Når du konfigurerer installerbare alternativer manuelt, må du passe på at de stemmer overens med den faktiske konfigurasjonen til skriveren. Ellers kan det hende at utskriftsalternativene som vises i Fiery Driver, ikke stemmer overens med utskriftsalternativene som faktisk er tilgjengelig.

Du kan også tilbakestille til standardverdiene for alternativet.