Bruke Bildeforskyvning

Bildeforskyvning påvirker forskyvningen av bildet for hele jobben, ikke bare per side.

Du kan likevel angi justeringsinnstillinger for forsidene (oddetall) og baksidene (heltall). Bildeforskyvning kan hindre at deler av bildet kuttes bort.

Bildeforskyvning er generelt nyttig for å:

• korrigere for skriverens papirbane hvis den ikke er sentrert

• justere innhold i forhold til forhåndstrykte felter på skjemaer

• justere innholdet på en side av papiret riktig i forhold til innholdet som allerede har blitt trykt på den andre siden av papiret

1. Klikk på Fil > Skriv ut i programmet, og velg Fiery Server som skriveren din.
  2. Klikk på knappen som viser vinduet Dokumentegenskaper.

Trinnene for å åpne vinduet Dokumentegenskaper vil variere fra program til program.

3. Klikk på Ferdigstilling-ikonet.
  4. Utvid alternativet for Bildeforskyvning og velg Bildeforskyvning.
  5. Velg måleenhetene.
  6. Angi bildeforskyvningsinnstillinger for Forside og Bakside i feltene for X- og Y-aksen.
    Merk: Maksimumsverdien for både X- og Y-aksen er 999,99 punkter / 13,89 tommer / 352,77 mm.
  7. For å justere for- og baksidebildene proporsjonalt velger du Juster for- og baksidebilder.