Skrive ut en jobb med egendefinerte papirstørrelser i Fiery-funksjoner

Du kan skrive ut en jobb med en egendefinert papirstørrelse.

1. Åpne dialogboksen Alle egenskaper. (Se Åpne dialogboksen Alle egenskaper i Fiery-funksjoner.)
  2. Klikk på Medier-ikonet.
  3. Velg den egendefinerte papirstørrelsen fra menyen Papirstørrelse.
  4. Velg papirmagasinet som inneholder den egendefinerte papirstørrelsen for jobben, fra menyen Papirkilde (eller Magasin).

Magasinvalget er kun gyldig for den aktuelle jobben.

5. Angi utskriftsinnstillingene som ønsket, og skriv så ut dokumentet.