Definere eller redigere en egendefinert papirstørrelse i Fiery-funksjoner

Du kan definere eller redigere den egendefinerte dokumentstørrelsen eller inndatastørrelsen for jobben.

Dokumentstørrelsen er de digitale inndataene (sidestørrelsen definert i originaldokumentet) og papirstørrelsen er de fysiske utdataene (den faktiske størrelsen til papiret i skrivermagasinet).

Fiery Driver setter utdataalternativet Papirstørrelse til alternativet Dokumentstørrelse som standard. Det spiller ingen rolle om du skriver ut én dokumentside eller flere dokumentsider på ett ark.

1. Åpne dialogboksen Alle egenskaper. (Se Åpne dialogboksen Alle egenskaper i Fiery-funksjoner.)
  2. Klikk på Medier-ikonet.
  3. Klikk på Egendefinert i Papirstørrelse-menyen.
  4. Angi disse alternativene for egendefinert papirstørrelse:
    • Mål – Angi bredden og høyden for dokumentet eller utskriftsjobben.

• Enhet – Velg en måleenhet for dokumentet eller utskriftsjobben.